Zespół muzyczny The Sweet Sound - Przeworsk - Opinie

 
 

Opinie

+ dodaj opinię
 

Podpis: Magda i Marek

Data dodania: 2017-12-13 10:36:38 Treść opinii:
Nie mogliśmy sobie wymarzyć lepszego zespołu. Pełen profesjonalizm, goście zadowoleni, a do tego przypilnowane wszystkie szczegóły, bo Młodzi stracili poczucie czasu :) Dziękujemy bardzo za pomoc i organizację :)

Gorąco polecamy !

Magda i Marek 21.10.2017

Podpis: Justyna i Piotr

Data dodania: 2017-10-29 14:55:13 Treść opinii:
Gorąco polecamy !!! Dzięki Wam nasz wielki dzień był wyjątkowy i niezapomniany. Jesteśmy bardzo zadowoleni, a nasi goście wprost nie mogą się Państwa nachwalić ☺ dziękujemy bardzo za udaną zabawę i parkiet pełen zadowolonych gości.

Podpis: P&M

Data dodania: 2017-10-03 18:25:09 Treść opinii:
NAJLEPSI Z NAJLEPSZYCH! Cudowny wokal Pani Joasi, radiowy głos Pana Łukasza i niezapomniany Pan "seksifonista" ;) ! My i nasi goście jesteśmy zachwyceni. Pełen profesjonalizm!! Polecamy z całego serca!! Niezapomniana impreza!! DZIĘKUJEMY!!

Podpis: Ola

Data dodania: 2017-09-21 08:21:51 Treść opinii:
THE BEST ! to jedyne określenie jakie przychodzi mi do głowy myśląc o zespole The Sweet Sound ;-) Nigdy w życiu nie bawiłam się lepiej na weselu jak przy zespole The Sweet Sound. Wokale, oraz wykonanie piosenek extra, a do tego świetne prowadzenie imprezy - z humorem i wyczuciem gości ;-) POLECAM WSZYSTKIM !!!

P.S. Pan Łukasz powinien zatrudnić się w radiu - to opinia większości gości weselnych ;-) głos po prostu zwalający z nóg !

Podpis: Ania i Wojtek (16.09.2017)

Data dodania: 2017-09-19 17:09:51 Treść opinii:
Serdeczne podziękowania dla Was za SUPER zabawę w Pstrągowej - Ranczo 2. Jesteście jedyni w Swoim Rodzaju !

Podpis: Karolina i Karol

Data dodania: 2017-09-04 20:05:32 Treść opinii:
Petarda !!!!! Najlepszy zespół w Polsce :) świetni ludzie ! Pełen profesjonalizm, świetne głosy. Nie wyobrażam sobie naszego wesela bez Was - dziękujemy bardzo za wspaniałą zabawę. Wszyscy byli zachwyceni !

Podpis: M

Data dodania: 2017-08-23 19:19:17 Treść opinii:
Miazga! ludzie przystępni do pogadania, do pożartowania, do dobrej zabawy! :D Wszystko z poczuciem humoru i tak jak powinno być ;)

P.S. Łukasz 70% zniżki na ślub tak jak się umówiliśmy! :D

Podpis: Joanna i Krzysztof

Data dodania: 2017-08-13 14:09:22 Treść opinii:
Wielkie dzięki !!! :) Lepszej oprawy muzycznej na weselu nie mogliśmy sobie wymarzyć. Rodzina i znajomi byli zachwyceni i MY oczywiście też :) :) Dziękujemy za bombową zabawę z piękną muzyką w tle. Nigdy nie zapomnimy tak dobrze poprowadzonej imprezy i w dalszym ciągu będziemy Was polecać innym.

Podpis: Klaudia i Michał

Data dodania: 2017-08-12 20:53:36 Treść opinii:
Ogromne brawa dla zespołu! Brakuje słów żeby opisać Ich zaangażowanie w to co robią, a wiedzą co zrobić, żeby impreza była MEGA! Podsumowując: goście i gospodarze zaspokojeni w każdym wymiarze, no i oczywiście POLECAMY zespół!

Podpis: Karolina i Zbyszek

Data dodania: 2017-08-10 19:41:42 Treść opinii:
Dziękujemy !!! I polecamy podpisując się dwoma rękami! Dzięki Wam mieliśmy naprawdę niepowtarzalne wesele, a Goście nadal wspominają, że zespół był super! Dobrany i różnorodny repertuar, a do tego świetny kontakt z Gośćmi dały piorunujący efekt :-) jak zrobimy drugie wesele to tylko z Wami :-)
« poprzednia strona następna strona »
 
 
 

Skład zespołu

 
 
© all rights reserved by the sweet sound 2004-2018