Zespół muzyczny The Sweet Sound - Przeworsk - Opinie

 
 

Opinie

+ dodaj opinię
 

Podpis: Justyna i Marcin

Data dodania: 2018-06-02 17:12:58 Treść opinii:
Dziękujemy za świetną oprawę muzyczną naszego wesela dnia 26.05.2018. My jako państwo młodzi jak i również goście niesamowicie bawiliśmy się przy Państwa akompaniamencie. Duża dawka muzyki, radości, śmiechu. Pełen profesjonalizm. 200% zadowolenia. W pełni polecamy !!! Gwarantowana zabawa do białego rana. Nie ma lepszego zespołu niż zespół The Sweet Sound ! Pozdrawiamy.

Podpis: Angelika i Mateusz

Data dodania: 2018-05-27 17:00:12 Treść opinii:
Dziękujemy bardzo za to że sprawiliscie, że ten nasz długo wyczekiwany dzień był tak wspaniały, a nasi goście mogli bawić się do samego rana

Podpis: Qvasu

Data dodania: 2018-01-31 14:11:42 Treść opinii:
Oby więcej imprez z Wami ! Przy Was na parkiecie "kipi".

P.S.: do zobaczenia 01.07.2018 :-)

Podpis: Halina

Data dodania: 2018-01-26 10:55:03 Treść opinii:
Najlepszy zespół z jakim było mi dane się bawić ! Wspaniały repertuar, a do tego prawie zerowe przerwy - aż nie do uwierzenia, że można tak non stop grać. Razem z moimi przyjaciółmi jesteśmy zachwyceni - oby tak dalej Sweet Sound. Gorąco polecam każdemu !

Podpis: Ania i Tomek

Data dodania: 2018-01-17 00:16:32 Treść opinii:
Dziękujemy za świetną zabawę w niezapomniany dla nas dzień. Bardzo profesjonalny zespół, który bawił wszystkich gości do białego rana. Nogi same rwały się do tańca, co skutkowało pustymi krzesłami przy stołach, a pełnym parkietem. POZDRAWIAMY i GORĄCO POLECAMY !!!

Podpis: Magda i Marek

Data dodania: 2017-12-13 10:36:38 Treść opinii:
Nie mogliśmy sobie wymarzyć lepszego zespołu. Pełen profesjonalizm, goście zadowoleni, a do tego przypilnowane wszystkie szczegóły, bo Młodzi stracili poczucie czasu :) Dziękujemy bardzo za pomoc i organizację :)

Gorąco polecamy !

Magda i Marek 21.10.2017

Podpis: Justyna i Piotr

Data dodania: 2017-10-29 14:55:13 Treść opinii:
Gorąco polecamy !!! Dzięki Wam nasz wielki dzień był wyjątkowy i niezapomniany. Jesteśmy bardzo zadowoleni, a nasi goście wprost nie mogą się Państwa nachwalić ☺ dziękujemy bardzo za udaną zabawę i parkiet pełen zadowolonych gości.

Podpis: P&M

Data dodania: 2017-10-03 18:25:09 Treść opinii:
NAJLEPSI Z NAJLEPSZYCH! Cudowny wokal Pani Joasi, radiowy głos Pana Łukasza i niezapomniany Pan "seksifonista" ;) ! My i nasi goście jesteśmy zachwyceni. Pełen profesjonalizm!! Polecamy z całego serca!! Niezapomniana impreza!! DZIĘKUJEMY!!

Podpis: Ola

Data dodania: 2017-09-21 08:21:51 Treść opinii:
THE BEST ! to jedyne określenie jakie przychodzi mi do głowy myśląc o zespole The Sweet Sound ;-) Nigdy w życiu nie bawiłam się lepiej na weselu jak przy zespole The Sweet Sound. Wokale, oraz wykonanie piosenek extra, a do tego świetne prowadzenie imprezy - z humorem i wyczuciem gości ;-) POLECAM WSZYSTKIM !!!

P.S. Pan Łukasz powinien zatrudnić się w radiu - to opinia większości gości weselnych ;-) głos po prostu zwalający z nóg !

Podpis: Ania i Wojtek (16.09.2017)

Data dodania: 2017-09-19 17:09:51 Treść opinii:
Serdeczne podziękowania dla Was za SUPER zabawę w Pstrągowej - Ranczo 2. Jesteście jedyni w Swoim Rodzaju !
« poprzednia strona następna strona »
 
 
 

Skład zespołu

 
 
© all rights reserved by the sweet sound 2004-2019